ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ |
|
ΑΡΑΚΑΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ της Ιωάννας Σβερώνη ΥΛΙΚΑ: 1 Κρεμμύδι ξερό 1 Κιλό αρακά 500 γραμ. λουκάνικο χωριάτικο Λάδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι Πιπέρι Νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στην αρχή κόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με λίγο λάδι . Το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Μετά ρίχνουμε τον αρακά και το λουκάνικο αφού πρώτα το κόψουμε σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το ανάλογο νερό μαζί με τη σάλτσα. Μετά ρίχνουμε το πιπέρι και το αλάτι και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά. Ελέγχουμε στο ενδιάμεσο το νερό και συμπληρώνουμε αν χρειαστεί.
|