ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ |
|
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ του Θανάση Γκαρίλα ΥΛΙΚΑ 2 Κιλά κατσικάκι 2 Κιλά κρεμμύδια χλωρά 1 Κούπα ρύζι γλασέ 2 Κουταλιές μαργαρίνη 1 Κούπα λάδι Κόκκινο και Μαύρο πιπέρι Αλάτι 1 Κανάτα νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε τα κρεμμυδάκια χοντρά και τα στρώνουμε στο ταψί. Βουτάμε το κρέας στο μείγμα που έχουμε φτιάξει από κόκκινο και μαύρο πιπέρι και αλάτι και το τοποθετούμε πάνω από τα λαχανικά. Κατόπιν ρίχνουμε το νερό το λάδι και τη μαργαρίνη. Το βάζουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180Ο. αφού ψηθεί αφαιρούμε το κρέας, προσθέτουμε το ρύζι και το ξαναψήνουμε για περίπου μισή ώρα. Στο τέλος προσθέτουμε στο ταψί και το κρέας και το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
|