ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ |
|
ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ της Αγορίτσας Σβερώνη
ΥΛΙΚΑ 1 κόκορας κομμένος σε μερίδες 1 ποτήρι κρασί Λίγο λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι 6 πατάτες καθαρισμένες Λίγο σέλινο 2 κουταλιές σάλτσα Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ψιλικόβετε το κρεμμύδι και το ρίχνετε στη χύτρα σας με το λάδι. Τα αφήνετε να τσιγαριστούν και αμάσως μετά πίχνετε τον κόκορα μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Πιο πριν φροντίστε να καθαρίσετε και να κόψετε τις πατάτες σε κομματάκια. Τα βράζετε σε δυνατή φωτιά για μία ώρα. Το βγάζετε και είναι έτοιμο για σερβίρισμα
|